Referenties

Klanten van BeCoaching zijn:

Vistra

Skyscrapers

Sizzer

Greenchoice

Hill-Rom

E&A Scheer

GORTcoaching

Bloem Werving & Selectie

Oiaconomics

BUKO

 

- “In de coachsessies die ik met Martijn gedaan heb, vond ik vooral een luisterend oor. Martijn is een begripvolle coach, die je geen woorden in de mond legt, maar iemand die je je eigen conclusies laat trekken. En dat doet hij op zijn eigen sympathieke wijze, waardoor je je afvraagt waarom je dat zelf niet al veel eerder hebt bedacht. De problematiek wordt daardoor opeens behapbaar en werkbaar. En daarmee worden de oefeningen die eraan gekoppeld worden, hoewel nog steeds een uitdaging, spannend en leuk om mee aan de slag te gaan. Conclusie: hele fijne sessies, waar ik nog jarenlang plezier van ga hebben.”

- “De hulpvraag waarmee ik bij Martijn kwam was er één waar ik als freelancer al jaren mee worstelde. Martijn heeft me, door goed te luisteren en te analyseren, doen inzien waar de basis voor het probleem zat, zodat we er heel concreet aan konden gaan werken. Martijn straalt een enorme rust uit waardoor je je erg op je gemak voelt. Hij luistert heel goed, dat merk je aan de vragen die hij stelt. Die zijn intelligent, doortastend en constructief. Een heel prettig coachingstraject waar ik nog elke dag de vruchten van pluk.”

- “Ik kwam bij Martijn terecht omdat ik op zoek was naar een manier om een aantal koppige patronen in mijn professionele leven te verkennen en om te buigen. De open sfeer van de sessies, zijn oprechte interesse en zijn kennis van zaken maken de gesprekken prettig, constructief en vruchtbaar. De sessies met Martijn hebben me nieuwe inzichten gebracht in mijn eigen gedrag en gedachten, waardoor ik bepaalde dingen ook echt anders ben gaan aanpakken. Met positief resultaat!”